Bakkerij Carl Siegert
Bakkerij Carl Siegert bestaat al bijna 130 jaar en maakt al vier generaties de lekkerste ambachtelijke broodspecialiteiten voor horeca en catering. Wij werken met een eigen desemcultuur op basis van rogge. Dit desem wordt verwerkt in het voordeeg wat dankzij de lange rijstijd een unieke en karaktervolle smaak geeft aan ons brood.
Met respect voor onze planeet
Wij gebruiken vrijwel uitsluitend biologische ingrediënten die tot aan de oorsprong te traceren zijn. Het biologische graan groeit zoveel mogelijk in Nederland en wordt gemalen bij authentieke Hollandse korenmolens. Op het dak van de bakkerij liggen bijna 1000 zonnepanelen die in circa 40% van onze energiebehoefte voorzien. Bij Bakkerij Carl Siegert geloven we in een zo klein mogelijke footprint dankzij efficiënte en duurzame productie.
Wat kun je van ons verwachten tijdens Daar wil je bij Zijn?
Tijdens het event willen wij u onze broodspecialiteiten laten proeven en u inspireren met ons verhaal over traditie, ambacht en duurzaam ondernemen.
Contact:
Website: www.carlsiegert.com
Mail: info@carlsiegert.com
Telefoon: +31 (0)348 - 44 18 87



