Fromagerie l'Amuse

Fromagerie l’Amuse is sinds 1989 importeur en affineur. L’Amuse levert aan horeca in heel Nederland en heeft een assortiment van meer dan 400 kazen, zoveel mogelijk ambachtelijk, artisanaal, rauwemelks.

Er is altijd een nauwe samenwerking met klant en producenten, waardoor veel dingen mogelijk zijn. Inspelend op trends staan wij altijd klaar om u te helpen bij het samenstellen van een passend kaasplateau.

Betty Koster van l’Amuse is bekend om haar tastings, cursussen en boeken over kaas.

Wat kun je van ons verwachten tijdens Daar wil je bij Zijn?

We zullen u de breedst mogelijke combinaties laten proeven en er zal zeker een kaasproducent aanwezig zijn die over zijn of haar kaas kan vertellen.

Contact:
Website: www.lamuse.nl
Mail: info@lamuse.nl
Contactpersoon: Betty Koster of Martin Koster


Betty vertelt over de families die kaas maken, over de mensen, de wensen, de hoop, het verlangen, hun omgang met het vee, land, boerderij en traditie. Over het toeval en hoe toeval prachtige smaken oplevert.
Felix Wilbrink, culinair redacteur de Telegraaf

lamuse

Daar wil je bij zijn 1
Daar wil je bij zijn 2
Daar wil je bij zijn 3

Bent u als professional geïnteresseerd in het inspiratie event Daar Wil Je Bij Zijn? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.