Verrukkelijk bio van GreenAge voor Horeca
Biologische voeding heeft (zeker in Nederland) een imago wat momenteel met de dag groeit en mooier wordt. En terecht! Want bio heeft de toekomst: bio is het lekkerst en bio is het beste voor mens, dier en aarde.
Steeds meer aanbieders van eerlijke producten van de natuur weten hun weg dan ook naar de horeca te vinden. Logisch, want de meeste horeca- en foodservice ondernemingen besteden tegenwoordig toenemende aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze selecteren zorgvuldig duurzaam en verantwoord geproduceerde ingredièˆnten voor de bereiding van gerechten. En dat is precies waar we je mee kunnen helpen.
GreenAge biedt namelijk een breed scala van meer dan 400 biologische ingrediënten, van de basis tot de ultieme niche producten en verrassingen die je nergens anders vindt. Van portieverpakking tot bulk. We gaan daarbij verder dan jou “alleen” het beste van de natuur te geven. Wat wij belangrijk vinden en waar wij goed in zijn, is het tastbaar maken van de herkomst en historie ervan. Naast (maatwerk) ingrediënten leveren, is het voor ons een groot plezier om onze klanten te helpen om te schakelen naar bio en bij te staan bij vernieuwing van menukaarten en concepten. In onze kookstudio organiseren we dan ook persoonlijke inspiratiesessies & demo’s.
Horecaklanten van GreenAge zijn onder meer Vermaat, Albron, CenterParcs, Efteling, HMS Host, Bidfood, NH Hotels, Leon, Starbucks. Voor de consument is GreenAge verkrijgbaar bij onder meer Ekoplaza en Marqt.
Onze boeren zijn de chefs van de natuur
Zoals een chef met liefde en toewijding gerechten bereidt, zo verzorgt een GreenAge teler zijn gewassen. Beiden hebben hetzelfde doel: de beste smaak & kwaliteit serveren en iedere eter laten genieten van zijn werk. De telers van GreenAge zijn door de eigenaar van het bedrijf zelf geselecteerd. Onze ingredièˆnten zijn nooit anoniem en tot aan de boer & zijn stuk land te traceren. Hoe dichterbij we een ingrediënt kunnen sourcen, hoe beter. Vanzelfsprekend voldoen de telers en alle andere schakels binnen de keten van GreenAge aan de Europese wetgeving op biologische voeding. Als toevoeging hierop laat GreenAge iedere oogst analyseren op residuen en microbiologische eigenschappen, alvorens deze te verwerken. Maar bij de persoonlijke selectie is de smaak uiteindelijk doorslaggevend: alleen producten die qua kwaliteit boven de rest uit stijgen, krijgen een plekje in ons assortiment.
Wat kun je van ons verwachten tijdens Daar wil je bij Zijn?
Drijvende kracht achter GreenAge is eigenaresse Sascha de Lint. In 2011 won zij de titel “MasterChef” in het gelijknamige programma van Net5 / SBS. Op 20 april zal ze met haar meest bijzondere producten én de “basics” diverse verrassende gerechten bereiden en laten proeven.
Contact:
Website: www.greenage.nl
Mail: info@greengage.nl
Contactpersoon: Sascha de Lint



